Even voorstellen

Marieke van Baars

Frisdenker – ondernemer – verbinder – innovator

In de 15 jaar dat ik professioneel dressuurruiter ben geweest heb ik vele belangrijke lessen geleerd, waaronder de volgende; Om tot een goede gezamenlijke prestatie te komen, is het belangrijk een hele innige en betrouwbare relatie op te bouwen met je paard als partner. Het vraagt om persoonlijk leiderschap, veel tijd, trainingsinspanningen met hoofd, hart en handen om deze betrouwbare relatie te bouwen.

Is dat anders in mijn daaropvolgende maatschappelijke carrière? Mijn antwoord daarop is nee. Een betrouwbare en goede relatie staat voor mij aan de basis om samen te werken aan de innovatie en de verandering die daarbij hoort. Zo sta ik in het veld. Altijd opzoek naar nieuwe verbindingen om het verschil te maken voor overmorgen. Want we weten dat er achter onze horizon nog een heel veld met kansen ligt. Aan mij om de bestaande linie te doorbreken en het perspectief te veranderen. Om de grenzen op te rekken of gewoon heel rigoureus te verleggen. Voor mij is dat innovatief ondernemen. 

Hoe ik dat doe? Als frisdenker met enthousiasme, gevoel voor humor en ondernemendheid sta ik naast de verschilmakers van overmorgen. Samen met het zie ik kansen, heb ik gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en breng ik met mij mee de strategische kennis en inzicht in financiële middelen om innovatie aan te jagen. 

Wat ik doe;

Kwartiermaker zijn op charmant vasthoudende manier om de ontwikkeling van innovaties en de gewenste verandering op en over de randen van systemen aan te jagen. Op die manier nieuwe samenwerkingen te creëren en nieuwe diensten of werkwijzen gezamenlijk te bouwen.

Bouwen aan relaties en netwerken om gezamenlijk en met elkaar een innovatie of verandering te realiseren.

Door de jarenlange ervaring in raden van toezicht en bestuurlijk verantwoordelijkheid, ben ik bekend met en heb ik gevoel bij de bestuurlijke verhoudingen en ken ik de taal van de diverse belangen.

Het zoeken naar de gewenste bronnen om de gewenste financiële middelen te genereren zodat de innovatie gebouwd kan worden.

Gedachtengoed:

Sociale studies

Innovatie Management


Methodieken:

Ondernemerschap

Strategisch organisatie management

Programmamanagement

Expertise:

Organisatie strategie

Innovatie management

Interim-management

Veranderkundige interventies

Coaching op Bestuurlijk en persoonlijk leiderschap

Samen het verschil maken?

Reageer direct!

Wil je het verschil maken, heb je een complex maatschappelijk vraagstuk, wil je een nieuw perspectief of heb je gewoon behoefte aan een goed gesprek? Dan is het tijd voor een sterke bak koffie of een goede borrel.

  Samen het verschil maken?
  Reageer direct!

  Wil je het verschil maken, heb je een complex maatschappelijk vraagstuk, wil je een nieuw perspectief of heb je gewoon behoefte aan een goed gesprek? Dan is het tijd voor een sterke bak koffie of een goede borrel.

   Samen het verschil maken?
   Reageer direct!

   Wil je het verschil maken, heb je een complex maatschappelijk vraagstuk, wil je een nieuw perspectief of heb je gewoon behoefte aan een goed gesprek? Dan is het tijd voor een sterke bak koffie of een goede borrel.

    Volg ons op LinkedIn

    © Verschilmakers, overmorgen begint nu - Privacyverklaring - Webdesign door HommesMedia - Ontwerp door Subtiel Design